Αθήνα : 08.10.2024

Νέα Τριετής Συλλογική Σύμβαση εργασίας για τον ΑΔΜΗΕ

Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού ΑΔΜΗΕ ΑΕ , μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας , της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ , καθώς και όλων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Η παρούσα ΕΣΣΕ θα έχει ισχύ τρία (3) έτη και είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και διεκδίκησης των εργαζομένων και των Συνδικάτων .

Είναι στην πραγματικότητα η συνέχεια της προηγούμενης τριετούς ΕΣΣΕ αλλά με αρκετές ευεργετικές προσθήκες , καθιερώνοντας σημαντικές μισθολογικές αυξήσεις καθ’ όλη την τριετή διάρκεια αυτής.

Η συγκεκριμένη συμφωνία δεν είναι μια ευκαιριακή ή αποσπασματική πράξη, αλλά είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς και αδιάλειπτης επικοινωνίας των εργαζομένων με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και αυτών με τη Διοίκηση μέσω του διαλόγου και του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας , σε πνεύμα συνεργασίας και με εποικοδομητικό τρόπο.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων , που οδήγησαν στην ολοκλήρωση και υπογραφή της συγκεκριμένης ΕΣΣΕ , η οποία περιλαμβάνει πλήθος θετικών ρυθμίσεων σε χρόνια αιτήματά μας , ενώ επιλύει θέματα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα για αρκετό διάστημα και λόγω των μνημονιακών νόμων.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ πάντα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να διεκδικεί την επίλυση προβλημάτων και αδικιών που πιθανόν να υπάρχουν ή θα προκύψουν στο μέλλον στη βάση των θέσεων που έχουμε επεξεργαστεί κατά καιρούς σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία (ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ)

Για τo Δ. Σ.

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.                                                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        Γ. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ.                                                                                           Α. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ

Μοίρασε το ...

Στείλε το να το δουν και οι φίλοι σου

Μετάβαση στο περιεχόμενο